Over mij

Ik ben Dorianne, gediplomeerd trainer Hormoonfactor, ACT coach en gewichtsconsulente. Inmiddels heb ik al veel vrouwen geholpen op de weg naar een gezond en vitaal leven. Sinds 2021 heb ik mijn eigen praktijk.

Mijn ervaringen
Veel vrouwen komen met de hulpvraag om af te vallen, anderen willen weten wat ze zelf kunnen doen om gezond oud te worden. Veel gestelde vragen zijn ‘Wat is nu eigenlijk gezonde voeding?’ en ‘Eet ik nu wel of geen koolhydraten?’ Door al de verschillende diëten is het voor veel vrouwen onduidelijk geworden wat wel en wat niet goed is, wat werkt wel voor haar en wat niet.

Mijn inzichten
Tijdens de gesprekken in mijn praktijk geef ik aan dat wanneer afvallen niet lukt er vaak meer aan de hand is. Je lichaam verandert door hormonale schommelingen. Veel vrouwen zijn zich hier niet van bewust of ze denken dat het nu eenmaal hoort bij het vrouw zijn of ouder worden. Vaak kun je met aanpassingen in je voeding, beweging en je psyche veel doen om je klachten op z’n minst te verminderen. En ik zie dat wanneer het lichaam meer in balans is, het afvallen dan vaak wel lukt.

Wat mag je van mij verwachten?
Toewijding, aandacht en passie. Ik verdiep mij in jouw persoonlijke klachten. Ik luister goed naar jou, opdat ik weet welk advies voor jou van toepassing is en hoe ik je het beste kan begeleiden. Ik schroom niet om hulp in te roepen van andere professionals wanneer dat nodig mocht blijken.
Gezond eten en voldoende bewegen vergt vaak gedragsverandering. En gedragsverandering is een van de moeilijkste dingen in het leven.
Ik begeleid en motiveer je om kennis en bewustzijn om te zetten in daadwerkelijk doen. Ik help je inzien wat jij echt belangrijk vindt in het leven om je zo te motiveren de stappen naar een gezond en vitaal leven te zetten.

Over mij als persoon
Na vele jaren reizen heb ik mijn plek gevonden in Den Haag. Hier woon ik met mijn man en onze 2 kinderen van 16 en 19 jaar oud. Ik wandel of slowrun graag langs het strand of door de bossen. Ik ben dol op heerlijk eten. Ik kook graag, liefst iedere keer weer iets nieuws en liefst wanneer familie of vrienden gezellig komen eten. Verder vind ik dat ik het leukste werk van de wereld heb. Wat geeft er nou meer voldoening dan andere vrouwen helpen zich weer gezond en vitaal te voelen?

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.