Gratis e-book Fit en Fabulous

Een gezonde leefstijl voor vrouwen boven de 40

Hèt geheim van gezond afvallen en meer energie

Waarom na je 40e je gewicht stijgt en je energie daalt. En hoe je dat kunt omdraaien.

Ontdek de route naar jouw ideale gewicht en energieniveau met waardevolle informatie en adviezen.

Vraag het e-book geheel vrijblijvend aan.
Je ontvangt het e-book direct in je mailbox. En je krijgt tevens aanvullende tips en inspiratie.

Jouw gegevens worden niet gedeeld. Je kunt je elk moment gewoon weer uitschrijven, mocht je dat willen.

Ontdek waarom afvallen zo’n uitdaging kan zijn

Herken je dit? Je bent boven de 40, eet gezond, beweegt regelmatig, maar toch lukt het niet om die extra kilo’s kwijt te raken. In plaats van af te vallen, kom je zelfs aan. Daarbij merk je dat je energie afneemt. Je bent moe.  Frustrerend, toch?

Dit komt vaak door veranderingen in je hormonen. Na je 40e gaat je lichaam door een overgangsfase die jaren kan duren. Dit heeft invloed op je energie, je gewicht en je algehele gevoel van welzijn. Je hebt een aanpak nodig die aansluit bij jouw veranderende hormoonhuishouding. Wat vroeger werkte, werkt nu vaak niet meer. Misschien past jouw eetpatroon niet meer bij jouw huidige behoeften, beweeg je op de verkeerde manier, of leg je te veel druk op jezelf?

Voel je fit & fabulous na 40

Dorianne van HeeswijkJe kunt nu mijn gratis e-book “Fit & Fabulous na 40” downloaden en ontdekken wat jij kunt doen om weer grip te krijgen op je gewicht en je energie terug te winnen.

Wat staat er in dit e-book?
💡 Heldere uitleg over de invloed van je hormonen op jouw energie en gewicht

💡 De 5 meest voorkomende redenen waarom afvallen niet lukt

💡 3 praktische tips die écht werken en die je direct kunt toepassen

Dit e-book is speciaal geschreven voor vrouwen zoals jij, die hun gezondheid en energie serieus nemen. Vrouwen die op een gezonde en duurzame manier oud willen worden.

Waarom nog langer wachten?
Ga voor een aanpak die werkt en die je energie geeft. Niet langer jezelf van alles ontzeggen. Ga je lichaam géven wat het nodig heeft.
Je verdient het om je goed te voelen!

Dit e-book is samengesteld door Dorianne van Heeswijk

Het is de passie van Dorianne om vrouwen van boven de 40 die ervaren dat hun energieniveau daalt en hun gewicht toeneemt, te adviseren en begeleiden.
“Ik weet waar deze vrouwen tegen aan lopen en kan ze daarom beter begeleiden naar een gezonde levensstijl, zowel fysiek als mentaal. Zodat ze vol energie en fit de mooiste fase van hun leven in gaan.” 

“Positieve invloed”

“Dorianne heeft mij meegenomen in hoe je als persoon jezelf kan begeleiden op voeding beweging en stress. Ze vertelt op een lichte manier het ingewikkelde verhaal van de werking van de hormonen. Ze heeft een enorme positieve invloed gehad op mijn bewustzijn en mijn welzijn. Ze is enthousiast, doet mee en moedigt aan. Mijn doel was niet om af te vallen, toch ben ik inmiddels ruim 6 kilo kwijt, zonder dat ik het gevoel heb gehad dat ik daarvoor iets moest laten.

Bedankt Dorianne voor je steun en aanmoediging.”

Steffie 51, zelfstandig ondernemer, moeder van 3 kinderen, getrouwd. Steffie had o.a. last van vermoeidheid, sombere gedachten en sliep slecht. Doel van het consult: Op een prettige manier ouder worden.

“Betrokken”

“Dorianne bedankt voor alle goede adviezen en inzichten. Ik heb er nu al heel veel aan en pas ze zoveel mogelijk toe in het dagelijks leven.
Dorianne heeft mij op een hele fijne en betrokken manier van adviezen voorzien.
Dank je wel daarvoor.”

Ester 51, zelfstandig ondernemer, moeder van een tweeling, getrouwd. Doel van het consult: Meer kennis opdoen over een gezonde leefstijl zonder hier de hele dag mee bezig te moeten zijn.

Zet de stap naar een energiek en fit leven

Wacht niet langer.
Je ontvangt het e-book direct in je mailbox. Zo kun je de informatie en tips direct in jouw leven toepassen. Je zult al snel verandering ervaren.