Recensies

Ervaringen van andere vrouwen

“Dorianne is een fijne coach”

“In het coachtraject met Dorianne, maak ik stappen in mijn eigen tempo. Dorianne begeleidt me hier fijn in. Soms zet ze me aan het nadenken, soms geeft ze me opdrachten en dan spoort ze me aan om nog beter mijn best te doen.
Dorianne is een fijne coach die veel moeite doet om steeds meer stappen in de goede richting te bereiken.
Het is mijn traject, maar zij doet veel moeite om me te steunen, te begeleiden en het beste eruit te halen wat op dit moment erin zit.
Ik merk dat ik meer energie heb en ben al meerdere kilo’s afgevallen.”

Simone

49, verpleegkundige, moeder van 2 kinderen, getrouwd

Simone’s voornaamste klacht was vermoeidheid. 

Doel van het consult: Meer energie krijgen en idealiter ook afvallen.

“Positieve invloed”

“Dorianne heeft mij meegenomen in hoe je als persoon jezelf kan begeleiden op voeding beweging en stress. In haar werkwijze geeft ze behandeladviezen en ze maakt informatie toegankelijk met betrekking tot je hormonen. Vooraf bekijkt ze wat je klachten zijn en gaat per keer een thema behandelen. Ze vertelt op een lichte manier het ingewikkelde verhaal van de werking van de hormonen. Daarnaast krijg je vele suggesties op het gebied van eten. Deze gezonde voeding heeft een positieve invloed op onze hormonen. Ze heeft een enorme positieve invloed gehad op mijn bewustzijn en mijn welzijn. Ze is enthousiast, doet mee en moedigt aan. Mijn doel was niet om af te vallen, toch ben ik inmiddels ruim 6 kilo kwijt, zonder dat ik het gevoel heb gehad dat ik daarvoor iets moest laten.

Bedankt Dorianne voor je steun en aanmoediging.”

Steffie

51, zelfstandig ondernemer, moeder van 3 kinderen, getrouwd

Steffie had o.a. last van opvliegers, concentratieproblemen, stijve gewrichten, sombere gedachten, hoge cholesterol, obstipatie, jeuk en sliep slecht (werd vaak midden in de nacht wakker).

Doel van het consult: Op een prettige manier ouder worden.

“Veel kennis van zaken”

“Dorianne heeft mij op een hele fijne manier, met duidelijk veel kennis laten zien dat voeding, beweging en psyche niet los van elkaar gezien kunnen worden als het gaat om gezondheid. Alle drie de elementen moeten in balans zijn, anders raken ze alle drie uit balans.”

Andrea 57, full-time baan, moeder van een dochter, getrouwd

Andrea had onder andere last van stress en slaapproblemen.

Doel van het consult: Weer een goede nachtrust hebben.

“De kracht van de herhaling”

De gespreksmomenten bij Dorianne op de bank zijn rustmomentjes in de week. Je staat even goed stil bij hoe gehaast ik ongemerkt toch leef en eet en wat dat met mij doet. Dorianne geeft informatie en draagt adviezen aan om tot een gezondere leefstijl te komen. Ze moedigt me aan díe adviezen uit te proberen die ik ook echt in mijn leven kan inpassen. De kracht van deze coaching zit hem voor mij in de herhaling. Door er in de volgende gesprekken op terug te komen, lukt het me ook mijn voornemens vast te houden, goed uit te proberen en ze in te gaan passen. Zo heb ik nu eindelijk de stap genomen te starten met bootcamp. Dankzij de stimulans van Dorianne heb ik nu doorgepakt. Het geeft me een goed gevoel dat ik iedere week stapjes maak. Ik word er blij van. Dank je wel Dorianne. “

Elma

54 jaar, werkt officieel 3,5 dagen in de week (officieus meer), moeder van 2 zoons, heeft een vaste relatie.

Elma had last van een opgezette maag en opvliegers.

Doel van het consult: Kennis opdoen over hormonen en hoe deze te beïnvloeden voor een betere gezondheid.