Over Dorianne

Dat ik uit balans was, merkte ik pas toen ik mijn balans weer had gevonden: Ik had mijn oude energie terug en de kilo’s gingen er als vanzelf af!

Ik ben Dorianne, moeder, partner, (schoon)dochter, zus, vriendin, baasje van een labrador èn ik ben ondernemer. Al die rollen vervullen dat vergt nogal wat van mij, omdat ik graag alles goed doe. Jaren ging dat goed. Vanaf m’n 45e merkte ik echter dat het me steeds zwaarder viel. Letterlijk en figuurlijk. Het kostte me steeds meer energie, die ik steeds minder had. Ik was moe, sneller geïrriteerd èn ik werd zwaarder om maar een paar klachten te noemen.

Meer rust in je lijf met een gezonde leefstijlTijd voor verandering
Gelukkig ging ik op advies van mijn zus de opleiding tot Trainer Hormoonfactor volgen. En daar vielen de puzzelstukjes voor mij op de juiste plek. Super logisch dat ik mij voelde zoals ik mij voelde! Mijn hormoonhuishouding was dankzij de overgang en mijn manier van leven uit balans. Ik heb aanpassingen gedaan in mijn voeding, beweging en ook mijn psyche. Al snel merkte ik positieve veranderingen in mijn energie, mijn gewicht en humeur.

De methodieken van ACT (Acceptance & Commitment Therapy) die ik heb geleerd, heb ik ook op mijzelf toegepast. ACT maakt de veranderingen in mij compleet: Het helpt mij om te kiezen die dingen te doen die ik echt belangrijk vind. En dat ik daarbij af en toe wat vaker voor mijzelf kies? Daar hebben veel minder mensen moeite mee dan ik altijd dacht.

Meer mijn oude zelf
Dit alles zorgt ervoor dat ik veel meer energie heb. Ik voel me meer in balans en lekkerder in mijn vel. En dat merkt mijn gezin ook. Ik heb zelfs mijn humor weer terug, terwijl ik niet eens in de gaten had dat ik die kwijt was!

Gezond koken hoeft niet veel tijd te kostenSlowrun
Ik was op zoek naar een alternatief voor hardlopen, omdat ik daar blessures van over hield. Gelukkig kwam slowrun op mijn pad. Slowrun is voor mij echt een prettige zachte manier van bewegen èn ontspannen waar ik nu veel plezier aan beleef. Ik vind het heerlijk om andere vrouwen ook enthousiast aan het slowrunnen te krijgen.

De 3 pijlers in mijn eigen praktijk
Ik heb mijn praktijk VoedingBewegingPsyche genoemd. Ik ben er namelijk van overtuigd dat deze 3 pijlers onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Met alleen gezonde voeding lukt het niet om je balans weer te vinden. Het is net zo goed belangrijk om in beweging te komen. En een gezonde mindset met voldoende momenten van ontspanning zijn absoluut onmisbaar.

Goed om te weten over mij
Mijn coachees ervaren mij als betrokken, daadkrachtig, direct, gedreven, rustig, empathisch en gezellig.
Als ik ergens mijn zinnen op heb gezet dan ga ik ervoor. Zo ga ik jou ook helpen jouw doel te bereiken. Feit blijft wel dat jij uiteindelijk de stappen zelf gaat zetten.
Mijn begeleiding is altijd 100% maatwerk gericht op jouw situatie en jouw doel. Na ons gezamenlijk traject weet jij wat gezonde voeding en de juiste manier van beweging en ontspanning is voor jou. Èn pas je dit toe in je dagelijks leven. Je zult je gezonder en energieker voelen.

Lees hier wat anderen zeggen over mij.

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Vul het formulier in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

Slowrun Haaglanden