Eén-op-één begeleiding

Wat mag je verwachten?

Voor ons eerste gesprek stuur ik je een lijst met allerlei hormoongerelateerde klachten. Hierop kun je aangeven in welke klachten je jezelf herkent.

Tijdens ons gesprek nemen we deze lijst door en nemen we uitgebreid de tijd om een goed inzicht te krijgen in jouw leefstijl. Wat houdt je bezig? Wat is voor jou belangrijk? Wat is je (medische) achtergrond? Hoe ziet je dagelijks leven eruit, thuis, werk, wat en hoeveel doe je aan beweging enzovoorts.

Zo probeer ik inzicht te krijgen in waar jouw eventuele hormonale disbalans ligt.

Iedereen is enig en uniek en dus pas ik mijn begeleiding op jou aan. Ik lever maatwerk. Desalniettemin komen sowieso de drie thema’s voeding, beweging en psyche aan bod.

Kort samengevat leer ik je hoe je op het gebied van voeding, beweging en psyche je hormonen positief kunt beïnvloeden om je weer gezonder en vitaler te voelen. Dit alles gaat in jouw tempo. Ik adviseer en coach je, maar jij gaat het uiteindelijk doen en dus bepaal jij zelf hoe snel je gaat.

Voeding

VoedingJe houdt een paar dagen een eetdagboek bij om meer inzicht in je eetpatroon te krijgen. Ik leer je welke aanpassingen je kunt doen, ik schrijf je geen dieet voor.

 

 

Beweging

BewegingIk vertel je over de verschillende manieren van bewegen en we doen een sessie krachttraining voor thuis in mijn eigen sportruimte. Zo leer je hoe je dit ook thuis kunt doen, zonder dat je hiervoor allerlei apparatuur nodig hebt.

 

Psyche

PsycheIk besteed veel aandacht aan herstel-en ontspanningsmomenten en hoe je deze makkelijk in je dagelijks leven kunt inpassen.

 

 

Tarieven

Intakegesprek (1,5 uur)    €   99

Vervolgafspraak (1 uur)    €   70

Mocht je na het intakegesprek besluiten om één van onderstaande “pakketten” af te nemen, dan worden de gemaakte kosten van het intakegesprek in mindering gebracht.

Energiek en fit

Voor de 40+ vrouw

Weer gezond en vitaal basispakket

Duur van dit traject ongeveer 3 maanden
Normale prijs: € 565

Aanbieding gelding tot en met december 2021: € 495* 

* Termijnbetaling is mogelijk:

3 x € 175 tijdens de periode van de aanbieding

Het basispakket is inclusief:

 • 1 intakegesprek van 1,5 uur;
 • Hormoonanalyse met adviesgesprek van 1 uur;
 • 3 consults van 1,5 uur met hierin aandacht voor voeding, beweging en psyche;
 • 1 supermarktsafari van 1,5 uur;
 • 1 clinic krachttraining voor thuis van 1 – 1,5 uur;
 • Praktische tips op het gebied van voeding, beweging en psyche;
 • Menuvoorstellen;
 • Mogelijkheid tot vragen stellen via mail gedurende het traject.

Dit pakket is geschikt voor jou wanneer je er vol voor gaat. Je neemt de gegeven informatie en tips mee en adopteert deze in je leefstijl.

 

Weer gezond en vitaal intensief pakket

Duur van dit traject ongeveer 6 maanden
Normale prijs: € 950

Aanbieding gelding tot en met december 2021: € 795* 

* Termijnbetaling is mogelijk:

6 x € 140 tijdens de periode van de aanbieding

Het intensief pakket is inclusief:

 • Het basispakket;
 • Plus:
 • 3 consults van 1 uur per consult met hierin extra aandacht voor een eetschema geschikt voor jou, een optimale spijsvertering, een gezonde slaap en ontspanning-en herstelmomenten;
 • 5 telefonische afspraken van 0,5 uur tussen de consults door.

Gedragsverandering is een van de moeilijkste dingen die er zijn. Dus weet je dat je meer nodig hebt dan kennis en inzicht alleen, dan is het intensief pakket geschikt voor jou.

Het intensief pakket gaat niet alleen dieper in op de theorie, tevens biedt het je meer gelegenheid om de aanpassingen in je leefstijl toe te passen en dus deze je eigen te maken.

 

Alle genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW, gebaseerd op locatie Den Haag.

Voor afspraken buiten Den Haag gelden reiskosten.