40+ Zomer

zonder extra vakantiekilo's

Hoe overleef jij de zomer zonder extra vakantiekilo’s?

Je doet zo je best om af te vallen. Het lukt helaas moeilijk. Hoe harder je je best doet, hoe meer er zelfs lijkt aan te komen!
En nu is het ook nog zomer. Dan wordt het al helemaal moeilijk voor je. Want tja ijsjes, gezellige terrasjes. Het hoogst haalbare is niet nog meer aankomen. En de afgelopen zomers is gebleken dat dat ook niet lukte.

Zouden hormonen hier een rol in kunnen spelen?

Het lijkt wel of sommige hormonen op vakantie zijn. De thuisblijvers mogen juist harder aan het werk. En dat merk jij op de weegschaal.

De eerste stap is begrijpen hoe je de balans in je hormonen kunt herstellen.

En hier komt het interessante stuk: Niet alleen kun je je gewicht onder controle krijgen, je krijgt ook meer energie om volop van de zomer te genieten!

Laat me in het formulier hieronder weten wat jouw grootste uitdaging of frustratie is. Wanneer ik je hiermee kan helpen, kom je in aanmerking voor een gratis inzichtsessie.

Ja, ik kom graag in aanmerking voor een gratis zomer inzichtsessie

Wat mag je verwachten?

Nadat je je aanvraag hebt ingediend, ontvang je een vragenlijst. Aan de hand van deze ingevulde vragenlijst, bepaal ik of je in aanmerking komt voor deze kosteloze sessie (normale waarde €75).
Als je wordt geselecteerd, bereid ik me voor op basis van jouw input. We hebben een half uur (online) overleg, en je ontvangt gegarandeerd 3 tips waarmee jij stralend de zomer door komt.
Een mooie kans om de sleutel te ontdekken tot jouw blijvend gezond gewicht!

Vul het formulier hieronder in en zet de eerste stap naar een zomer zonder extra kilo’s!

Ja, ik kom graag in aanmerking voor een gratis zomer inzichtsessie!