Eén-op-één begeleiding

Wat mag je verwachten?

Voor ons eerste gesprek stuur ik je een lijst met allerlei hormoongerelateerde klachten. Hierop kun je aangeven in welke klachten je jezelf herkent.

Tijdens ons gesprek nemen we deze lijst door en nemen we uitgebreid de tijd om een goed inzicht te krijgen in jouw leefstijl. Wat houdt je bezig? Wat is voor jou belangrijk? Wat is je (medische) achtergrond? Hoe ziet je dagelijks leven eruit, thuis, werk, wat en hoeveel doe je aan beweging enzovoorts.

Zo probeer ik inzicht te krijgen in waar jouw eventuele hormonale disbalans ligt.

Iedereen is enig en uniek en dus pas ik mijn begeleiding op jou aan. Ik lever maatwerk. Desalniettemin komen sowieso de drie thema’s voeding, beweging en psyche aan bod.

Kort samengevat leer ik je hoe je op het gebied van voeding, beweging en psyche je hormonen positief kunt beïnvloeden om je weer gezonder en vitaler te voelen. Dit alles gaat in jouw tempo. Ik adviseer en coach je, maar jij gaat het uiteindelijk doen en dus bepaal jij zelf hoe snel je gaat.

Voeding

VoedingJe houdt een paar dagen een eetdagboek bij om meer inzicht in je eetpatroon te krijgen. Ik leer je welke aanpassingen je kunt doen, ik schrijf je geen dieet voor.

 

 

Beweging

BewegingIk vertel je over de verschillende manieren van bewegen en we doen een sessie krachttraining voor thuis in mijn eigen sportruimte. Zo leer je hoe je dit ook thuis kunt doen, zonder dat je hiervoor allerlei apparatuur nodig hebt.

 

Psyche

PsycheIk besteed veel aandacht aan herstel-en ontspanningsmomenten en hoe je deze makkelijk in je dagelijks leven kunt inpassen.

 

 

Tarieven

Consult (1 uur)                          €   70

Intakegesprek (1,5 uur)
Inclusief hormoonanalyse    €   99

 

  • Alle genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW, gebaseerd op locatie Den Haag.
  • Voor afspraken buiten Den Haag gelden reiskosten.
  • Afspraken die worden afgezegd binnen 24 uur worden in rekening gebracht.