Een gezond en vitaal leven

voor de 40+Vrouw

Je hormonen weer in balans

Met de juiste Voeding, voldoende Beweging en optimale Psyche

“Vroeger kon ik vrij makkelijk op gewicht blijven. De paar kilootjes te veel had ik er zo weer af. Maar nu lukt het me niet meer. Ik heb mijn lijf niet meer in de hand.”

Veel 40+vrouwen komen bij mij met deze klacht. Wanneer ik met ze in gesprek ga, blijkt er vaak meer aan de hand te zijn. Andere klachten kunnen zijn:
Slecht slapenopvliegers, nachtzweten  moeilijk concentreren, een hoofd vol watten, zware, rusteloze benen, pijnlijke borsten, hoofdpijn vlak voor de menstruatie, vermoeidheid, pijnlijke gewrichten, spierkrampenstemmingswisselingen, een laag libido, algehele vage klachten. En dus moeite met afvallen of steeds zwaarder worden.

Herken jij 1 of meer van bovenstaande klachten? Grote kans dat je hormonen in disbalans zijn. 

VoedingBewegingPsyche 

helpt je je balans weer te vinden.

Coaching

Onder professionele begeleiding naar een blijvend gezond en vitaal leven

 

Workshops

Praktische, interactieve workshops

Walk and Talk

Kom in beweging!

Slowrun

Vetverbranding door ontspannende inspanning

De 40+Vrouw achter VoedingBewegingPsyche

Ik ben trainer Hormoonfactor en gewichtsconsulente.

Het is mijn overtuiging dat wij, 40+Vrouwen, ons niet bij de typisch vrouwelijke gezondheidsklachten hoeven neer te leggen. Ja, ze komen voor bij het ouder worden, maar we hoeven niet te accepteren daarmee te leven. Ik leg je graag uit waarom.

Ik heb zelf mogen ervaren hoe de aanpassingen in mijn leefstijl mijn fysieke en mentale gezondheid hebben veranderd. Ik voel me gezonder en vitaler dan ooit tevoren. Dat gun ik jou ook.

Ik begeleid je graag bij een paar (mogelijk simpele) aanpassingen in je leefstijl.

Ervaringen van andere 40+Vrouwen

“Positieve invloed”

“Dorianne heeft mij meegenomen in hoe je als persoon jezelf kan begeleiden op voeding beweging en stress. Ze vertelt op een lichte manier het ingewikkelde verhaal van de werking van de hormonen. Ze heeft een enorme positieve invloed gehad op mijn bewustzijn en mijn welzijn. Ze is enthousiast, doet mee en moedigt aan. Mijn doel was niet om af te vallen, toch ben ik inmiddels ruim 6 kilo kwijt, zonder dat ik het gevoel heb gehad dat ik daarvoor iets moest laten.

Bedankt Dorianne voor je steun en aanmoediging.”

Steffi 51, zelfstandig ondernemer, moeder van 3 kinderen, getrouwd

Steffi had o.a. last van opvliegers, concentratieproblemen, stijve gewrichten, sombere gedachten, hoge cholesterol, obstipatie, jeuk en sliep slecht (werd vaak midden in de nacht wakker).

Doel van het consult: Op een prettige manier ouder worden.

“De kracht van de herhaling”

“De gespreksmomenten bij Dorianne op de bank zijn rustmomentjes in de week. Je staat even goed stil bij hoe gehaast ik ongemerkt toch leef en eet en wat dat met mij doet. Dorianne geeft informatie en draagt adviezen aan om tot een gezondere leefstijl te komen. Ze moedigt me aan díe adviezen uit te proberen die ik ook echt in mijn leven kan inpassen. De kracht van deze coaching zit hem voor mij in de herhaling. Door er in de volgende gesprekken op terug te komen, lukt het me ook mijn voornemens vast te houden, goed uit te proberen en ze in te gaan passen. Zo heb ik nu eindelijk de stap genomen te starten met bootcamp. Dankzij de stimulans van Dorianne heb ik nu doorgepakt. Het geeft me een goed gevoel dat ik iedere week stapjes maak. Ik word er blij van. Dank je wel Dorianne.”

Elma 54 jaar, werkt officieel 3,5 dagen in de week (officieus meer), moeder van 2 zoons, heeft een vaste relatie

Elma had last van een opgezette maag en opvliegers.

Doel van het consult: Kennis opdoen over hormonen en hoe deze te beïnvloeden voor een betere gezondheid.

“Veel kennis van zaken”

“Dorianne heeft mij op een hele fijne manier, met duidelijk veel kennis laten zien dat voeding, beweging en psyche niet los van elkaar gezien kunnen worden als het gaat om gezondheid. Alle drie de elementen moeten in balans zijn, anders raken ze alle drie uit balans.”

Andrea 57, full-time baan, moeder van een dochter, getrouwd

Andrea had o.a. last van stress en slaapproblemen.

Doel van het consult: Weer een goede nachtrust hebben.

Contact

Wil jij je weer gezond en vitaal voelen?

Kun en wil jij je leefstijl aanpassen?

Wil jij de regie over je eigen gezondheid in handen nemen?

Neem dan contact met me op.

VoedingBewegingPsyche

Mobiel: 06-48 47 06 17

E-mail: info@VoedingBewegingPsyche.nl

Website: VoedingBewegingPsyche.nl

13 + 13 =