Leven in balans

met meer energie en een gezond gewicht

Wil jij je weer gezond en vitaal voelen?

Neem de regie over je eigen gezondheid:

 Meer energie
Minder / geen menstruatie-en overgangsklachten
Het gewicht dat bij jou past

Voel jij je niet lekker in je vel?
Grote kans dat je hormonen in disbalans zijn

Kom weer in balans met
de juiste Voeding, voldoende Beweging en een optimale Psyche

Omdat elke vrouw een gezond en vitaal leven verdient

Wil jij weten of jouw hormonen uit balans zijn?

Coaching

Onder professionele begeleiding naar een blijvend gezond en vitaal leven

Workshops

Praktische, interactieve workshops

Walk and Talk

Kom in beweging!

Slowrun

Verbeter je conditie met langzaam joggen

De vrouw achter VoedingBewegingPsyche

Ik ben Dorianne, gediplomeerd trainer Hormoonfactor, ACT coach en gewichtsconsulente. Inmiddels heb ik al veel vrouwen geholpen op de weg naar een gezond en vitaal leven.

Ik heb zelf mogen ervaren hoe de aanpassingen in mijn leefstijl mijn fysieke en mentale gezondheid hebben veranderd. Ik voel me gezonder en vitaler dan ooit tevoren. Dat gun ik jou ook. Omdat elke vrouw een gezond en vitaal leven verdient.

Ik begeleid je graag bij een paar (mogelijk simpele) aanpassingen in je leefstijl.

Verandering? Doe mij maar een pilletje!

Laten we eerlijk zijn: een pilletje slikken is over het algemeen makkelijker dan iets veranderen in je manier van leven. Een pilletje helpt vaak de pijn weg te nemen. Helaas onderdrukt een pilletje ook vaak de klacht en neemt deze niet weg. De pijn is dan misschien wel weg, maar het probleem niet.

Mag ik nog wel mijn wijntje drinken?

Tuurlijk wel. Maar hoeveel dat is helemaal aan jou. Jij hebt zelf de touwtjes in handen: Jij bepaalt wat je wel en niet wilt en hoe hard je wilt gaan. Ik bied je de steun die je nodig hebt. En ja, soms vertel ik iets wat je misschien liever niet wilt horen. Maar nogmaals het is aan jou of je met die kennis iets wilt doen. Maar dan maak je in ieder geval wel een bewuste keuze.

Ervaringen van andere vrouwen

“Positieve invloed”

“Dorianne heeft mij meegenomen in hoe je als persoon jezelf kan begeleiden op voeding beweging en stress. Ze vertelt op een lichte manier het ingewikkelde verhaal van de werking van de hormonen. Ze heeft een enorme positieve invloed gehad op mijn bewustzijn en mijn welzijn. Ze is enthousiast, doet mee en moedigt aan. Mijn doel was niet om af te vallen, toch ben ik inmiddels ruim 6 kilo kwijt, zonder dat ik het gevoel heb gehad dat ik daarvoor iets moest laten.

Bedankt Dorianne voor je steun en aanmoediging.”

Steffie 51, zelfstandig ondernemer, moeder van 3 kinderen, getrouwd. Steffie had o.a. last van opvliegers, concentratieproblemen, stijve gewrichten, sombere gedachten, hoge cholesterol, obstipatie, jeuk en sliep slecht (werd vaak midden in de nacht wakker). Doel van het consult: Op een prettige manier ouder worden.

“De kracht van de herhaling”

“De gespreksmomenten bij Dorianne op de bank zijn rustmomentjes in de week. Je staat even goed stil bij hoe gehaast ik ongemerkt toch leef en eet en wat dat met mij doet. Dorianne geeft informatie en draagt adviezen aan om tot een gezondere leefstijl te komen. Ze moedigt me aan díe adviezen uit te proberen die ik ook echt in mijn leven kan inpassen. De kracht van deze coaching zit hem voor mij in de herhaling. Door er in de volgende gesprekken op terug te komen, lukt het me ook mijn voornemens vast te houden, goed uit te proberen en ze in te gaan passen. Zo heb ik nu eindelijk de stap genomen te starten met bootcamp. Dankzij de stimulans van Dorianne heb ik nu doorgepakt. Het geeft me een goed gevoel dat ik iedere week stapjes maak. Ik word er blij van. Dank je wel Dorianne.”

Elma 54 jaar, werkt officieel 3,5 dagen in de week (officieus meer), moeder van 2 zoons, heeft een vaste relatie. Elma had last van een opgezette maag en opvliegers. Doel van het consult: Kennis opdoen over hormonen en hoe deze te beïnvloeden voor een betere gezondheid.

“Veel kennis van zaken”

“Dorianne heeft mij op een hele fijne manier, met duidelijk veel kennis laten zien dat voeding, beweging en psyche niet los van elkaar gezien kunnen worden als het gaat om gezondheid. Alle drie de elementen moeten in balans zijn, anders raken ze alle drie uit balans.”

Andrea 57, full-time baan, moeder van een dochter, getrouwd. Andrea had o.a. last van stress en slaapproblemen. Doel van het consult: Weer een goede nachtrust hebben.

“Betrokken”

“Dorianne bedankt voor alle goede adviezen en inzichten. Ik heb er nu al heel veel aan en pas ze zoveel mogelijk toe in het dagelijks leven.
Dorianne heeft mij op een hele fijne en betrokken manier van adviezen voorzien.
Dank je wel daarvoor.”

Ester 51, zelfstandig ondernemer, moeder van een tweeling, getrouwd. Doel van het consult: Meer kennis opdoen over een gezonde leefstijl zonder hier de hele dag mee bezig te moeten zijn.

Contact

Wil jij je weer gezond en vitaal voelen?

Wil jij de regie over je eigen gezondheid in handen nemen?

Neem dan contact met me op.

VoedingBeweging
Psyche

Mobiel: 06-48 47 06 17

E-mail: info@VoedingBewegingPsyche.nl

Website: VoedingBewegingPsyche.nl

2 + 15 =